Hvem er Haddeland Design?

Fordi du ønsker en helt spesiell hage, - er vi et helt spesielt hagearkitektfirma.

Haddeland Design har spesialisert seg i eksklusivt design til private hager. Våres kjennemerke er at vi lager vakre hager i tidens enkle formspråk: rene linjer, minimalistisk stil og høy kvalitets løsninger.

Vi er et av få firmaer som utelukkende henvender oss til liebhagemarkedet. Og vi kan stolt vise frem flere unike og eksklusive hager fra tegnebordet. Se galleriet her

Haddeland Design eies og drives av hagearkitekt Tor Haddeland. Tor har designet hager og drevet selvstendig annleggsvirksomhet siden 1996. Han eier dessuten virksomheten Design Haver Aps.

Tor Haddeland er utdannet gartner og teknolog. Tor er født og oppvokst på Sørlandet, men har bodd i Danmark de siste 20 årene. Nå retter han igjen blikket mot nord og lanserer Haddeland Design også i Norge.

// Tor Haddeland: “Det enkle er det vakreste”

Hvor enkelt kan det lages? Det er det som er fokuset mitt nå jeg designer en hage. Jeg er opptatt av å fremheve skjønnhet på en enkel måte. Jeg vil skjære inn til benet og få de rene linjene og flatene til å fortelle en unik historie. Min visjon er å designe hager som sender tankene fremover.

Jeg lar meg inspirere av den vakre og noe barske naturen vi har her i landet. Jeg er inspirert av hvordan vann, fjell og planter møter hverandre på. Naturen er fylt med fortellinger og dynamikk selv om den på mange måter er enkel.

Som arkitekt elsker jeg utfordringer, og jeg tar et stort skritt rundt klisjeløsningene. Jeg er lyttende ovenfor kunden samtidig som jeg ønsker å utfordre og overraske. Jeg mener at den beste løsningen er en kombinasjon av kundens ønsker og designerens evne til å skape noe nytt utover forventningene.

Se hager, designet af Haddeland Design.

Kontakt Haddeland Design.