Den minimalistiske hage

Rene linjer. Rå kontraster. Lekende lys. Eksklusive løsninger. Haddeland Design inviterer deg inn i den minimalistiske hagen.

Haddeland Design lager stilfulle og karakteristiske hager. Arbeidet vårt bygger på en enkel filosofi: Hagen skal både være et fristed og et "rom" du ønsker vise frem. Vi har derfor skapt "den minimalistiske hagen".

Den minimalistiske hagen er basert på enkle former samtidig som hver hage designes med unike detaljer og personlige karakter. Hagen er husets rom ute, og en naturlig ramme for både hverdag og fest.

// ENKLE LINJER, RENE FLATER

Nøkkelordet for en minimalistisk hage er visuell ro. Hagens umiddelbare uttrykk er preget av rene flater. Hagen blir til en forlengelse av huset, og gir en glidene overgang mellom ute og inne. Forhagen blir husets inngang, terassen husets utestue og plenene husets aktivitetsrom. Linjene er skarpe og enkle som tidens formspråk.

//KONTRASTER SOM OVERRASKER

Kontraster er viktig for å skape spenning og liv, og for å gjøre den minimalistisk hagen interessant og personlig. Kontrastene ligger i både materialevalg og elementenes design. Glatte flater brytes med grove materialer. En stilren terrasse kan kombineres med rå natursten. Og et flammende bål skaper tidløs hygge i et moderne design.

// LYS GIR LIV

I sene timer og kalde måneder kan den rette belysningen fortrylle hagen. Mørke overflater får nytt liv. Tunge materialer blir lette og svevende. Lys fremhever arkitekturen og gir både hus og hage et personlig og sofistikert preg.

//EKSKLUSIVE LØSNINGERr

Den minimalistiske hagen er både enkel og eksklusiv. Hagen skal alltid fremstå fra sin beste side. Materialene blir nøye utvalgt etter riktig uttrykk og best kvalitet. Alle løsninger bygges etter solide håndverksmessige prinsipper. Målestokken er perfeksjon.

Les mere om, hvordan vi skaper din minimalistiske have.

Se hager, designet af Haddeland Design.